Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΩΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Το Σάββατο 12/2/2011 η Λέσχη Μοτοσικλετιστών ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ. φιλοξένησε τους εκπροσώπους των Λέσχων της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Στο καφέ Τσίγκας στη Ν.Πέραμο παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι από τις εξής Λέσχες:
ΚΑΒΕΙΡΟΙ ,ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, TWIN HEADS, ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ ΞΑΝΘΗΣ,Μ.Ο.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, Μ.Ο. ΣΕΡΡΩΝ, ο πρόεδρος της ΜΟΤ.Ο.Ε. κος Κορέλης Στέλιος καθώς επίσης και πολλοί φίλοι της μοτοσικλέτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφεριάρχης Καβάλας κος Αρχέλαος Γρανάς, ο Αντιπεριφεριάρχης σε θέματα τουρισμού κος Κώστας Παπακοσμάς, ο Δήμαρχος Παγγαίου κος Ξουλόγης Βασίλης καθώσ επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Γιάννης Φιλόσογλου(επικεφαλής της αντιπολίτευσης), ο κος Θανάσης Νέζας,ο κος Πριονίδης Χρήστος και ο Περιφεριακός Σύμβουλος κος Χριστοδουλίδης.
Ο πρόεδρος της Λέσχης κος Κονδυλίδης Αχιλλέας στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν την προηγούμενη χρονιάς σε θέματα ασφαλούς οδήγησης αλλα και στα δύο σεμινάρια πρώτων βοηθειών που διοργανώθηκαν από το Σύλλογο. Αναφέρθηκε στην υιοθέτηση του συνθήματος από το Σύλλογο Safety Over Speed( S.O.S.  Ασφάλεια Υπεράνω Ταχύτητας) καθώς επίσης και στα δύο τροχαία περιστατικά που έπληξαν την χρονια που πέρασε το Σύλλογο. Το πρώτο, στο θάνατο του Γιώργου Τσίγκα, πρώην προέδρου του Συλλόγου - στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένη και όλη η εκδήλωση- και στο σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Γκραντούνη λόγω ολισθηρότητας από λάδια στην Εγνατία οδό. Έγινε επίσης αναφορά και στις δράσεις που συμμετέχει ο Σύλλογος, σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους του Δήμου, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και τουριστικής προβολής του Δήμου. Τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο, για τη βοήθεια που πρόσφερε στο γίνει η εκδήλωση αυτή και του απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των μελών του Συλλόγου.
Στους χαιρετισμούς που έκαναν οι κύριοι Αντιπεριφεριάρχες αναφέρθηκαν στο έργο που γίνεται στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης μέσα από τους Συλλόγους και ειδικά αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι εμείς οι Σύλλογοι δημιουργήσαμε τον "ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ" αρκετά νωρίτερα από τους πολιτικούς και δεσμεύτηκαν να παράσχουν τη βοήθεια τους στις δράσεις που σχεδιάζουμε για τη χρονιά που τρέχει.
Τέλος απονεμήθηκαν τα κύπελα των περιφερειακών πρωταθλημάτων και βραβεύθηκαν οι αθλητές.
 Στην κοπή της πίτας που ακολούθησε, τυχερή αναδείχθηκε η Λέσχη Πολυμήχανοι Ξάνθης, μιας και το τυχερό νόμισμα "έπεσε" σε αυτούς. 
 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.